Scaunele ergonomice îmbunătățesc productivitatea și satisfacția la locul de muncă

Aug 17, 2015
Scaunele ergonomice îmbunătățesc productivitatea și satisfacția la locul de muncă

Scaunele ergonomice îmbunătățesc productivitatea și satisfacția la locul de muncă

Scaunul este cel mai important obiect din biroul dumneavoastră. Chiar dacă toate elementele din birou sunt concepute și gândite după regulile ergonomiei, un scaun de birou greșit ales dăunează mult rezultatului final. Scaunul este elementul din birou care face legătura între utilizator și mediul de lucru. Cu cât un mediu de lucru este mai plăcut și mai confortabil cu atât crește productivitatea și satisfacția la locul de muncă.

Printre cele mai importante caracterisitici ale unui scaun ergonomic sau scaun de birou se numără următoarele:

  1. Scaunul trebuie să se potrivească utilizatorului.
  2. Scaunul scaunul trebuie să furnizeze suport în diferite posturi de lucru.
  3. Scaunul de birou trebuie să fie ușor de ajustat și întrebuințat.

De obicei scaunele de birou dețin următoarele funcții de ajustare:

  1. Reglarea înălțimii a scaunului. Scaunele de birou au această funcție datorită cilindrului cu gaz din componența lor. Tot cilindrul cu gaz oferă scaunelor posibilitatea de rotire, funcție pasivă dar foarte importantă.
  2. Reglarea unghiului dintre spătar și șezut. Deoarece, diferite poziții ale utilizatorului pe scaune înseamnă și diferite ajustări ale unghiului dintre șezut și spătar. Această funcție se datorează mecanismului prezent pe scaun.
  3. Ajustarea adâncimii sezutului. Este de obicei o funcție întâlnită la scaunele de birou mai sofisticate. Acestă funcție este ideală, deoarece se poate ajuta după mai multe tipuri de fizionomii ale utilizatorului.
  4. Rolele scaunul vor oferi utilizatorului o mai mare flexibilitate la birou.

Recomandăm scaunele tapițate cu material textil persoanelor care petrec mai multe ore pe zi în fața calculatorului și scaune tapițate cu piele sau eco piele persoanelor cu funcții administrative, care petrec până la 4 ore pe zi pe un scaun.

Aceste tipuri de scaune cu ajustările de mai sus se pot găsi și cumpăra și de pe site-ul 1001scaune.ro online, prin telefon sau email. Acestea vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Produsele au garanție 24 luni conform legii 443/2009 și se caracterizează printr-o mare adaptabilitate la nevoile dumneavoastră.

Impreună vom căuta soluțiile cele mai bune pentru dumneavoastră.

Echipa 1001scaune.ro