Despre noi :SC ECO BLUE SRL

Despre noi

Date Firma:

SC EcoBlue SRL

  • Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN: Comert cu ridicata al mobilei, covoarelor si a articolelor de iluminat 
  • Cod Unic de Inregistrare: RO17308162;
  • Numar de inmatriculare la Registrul Comertului:J12/767/02.03.2005;
  • Adresa: 400238, Str. Banul Udrea 4, Cluj Napoca, Judetul Cluj, Romania
  • Tel: 0749 169 717
  • Email: office@1001scaune.ro

Suntem o companie cu o echipa tanara din Cluj - Napoca care importa produsele direct de la producator si le comercializaeaza prin intermediul site-ului www.1001scaune.ro.

Va multumim ca ati ales sa ne vizitati site-ul si va asiguram ca impreuna vom gasi solutii pentru ca locul unde lucrati zilnic sa fie cat mai confortabil posibil in cel mai scurt timp.

Dumneavoastra trebuie doar sa ne scrieti folosind pagina noastra de contact sau sa ne sunati la numarul de telefon 0749 169 717, intre orele 9 - 17 de luni pana vineri, si sa ne spuneti de ce aveti nevoie.

Impreuna vom cauta solutiile cele mai bune pentru dumneavoastra.

Scaunele pe care le comercializam vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil dupa lansarea unei comenzi. Produsele au garantie asigurata si se caracterizeaza printr-o mare adaptabilitate la nevoile dumneavoastra.

Produsele noastre respecta caracteristicile de folosire si de siguranta, dar si normele de sanatate ale utilizatorului si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ne contactati!